• Patientkurs

  • 4 timmar videofilm

  • 54 lektioner

Välkommen till AIP-kursen för biokemisk läkning

I denna kurs får du den information du behöver för att förstå AIP i teorin och för att komma igång med kosthållningen för att läka tarmslemhinnan och autoimmuna tillstånd på bästa sätt. Tarmslemhinnan är porten in till resten av kroppen och att läka denna slemhinna har potential att minska olika symtom på ohälsa i hela kroppen.


Kursens syfte

Kursen syfte är att ge dig grundläggande teoretiska kunskap samt att presentera steg-för-steg-lösningar för hur du kommer igång med AIP i praktiken. Om du är under behandling av en hälsocoach eller legitimerad vårdgivare så hänvisar vi till denne för alla frågor på kursen, samt för att anpassa det praktiska fullt ut till just dig.


Kurs i näringslära ingår!

I denna AIP-kurs ingår en kurs i näringslära (värde 199 kr) som handlar om våra energikällor fetter, kolhydrater och proteiner samt näringsämnen som vitaminer, mineraler med mera så du får bra koll på denna grundkunskap!

Lyssna på ett utdrag av en videofilm

Kurspris 299 kr (2 FÖR 1)

Boka, betala och påbörja dina kurser idag!

Du har tillgång till kurserna 6 månader från köpdatum.

Betala med Klarna
Klicka för att betala med Klarna och starta idag!
Hel- eller delbetalning

Kursinnehåll

Klicka på rubrikerna för att se de olika avsnitten.

    1. Välkommen till AIP-kursen för biokemisk läkning

    2. Ladda ner vår app

    3. Anteckna digitalt i kursen

    1. Digitala åhörarkopior Lär dig AIP

    2. Digitala åhörarkopior Grunderna i näringslära

    1. Om autoimmuna sjukdomar

    2. Målgrupp

    3. Målet med AIP

    4. Hälsoeffekter av AIP

    5. Grunderna i AIP

    6. Grundläggande teori

    1. Dessa livsmedel får du äta på AIP

    2. Dessa livsmedel ska du undvika på AIP (under eliminationsfasen)

    3. Skillnaden mellan AIP och Paleo

    4. De 3 faserna i AIP

    5. Maten på AIP

    6. Kom igång med AIP i praktiken

    7. Att tänka på vid återintroduktion

    8. Så mäter du inflammationsmarkörer

    9. Kom igång i praktiken

    10. Guide till AIP (bläddringsbar PDF)

    11. Recept

    12. Länksamling

    13. Dokumentsamling

    1. Kalori är ett mått på matens energi

    2. Kemisk indelning av kolhydrater

    3. Om kolhydrater

    4. Kemisk indelning av fetter

    5. Kolesterol

    6. Om fetter

    7. Kemisk indelning av proteiner

    8. Om proteiner

    9. Beräkning av energiprocent

    10. Räkna ut energiprocent och att tyda en innehållsförteckning

    11. Mikronäringsämnen

    12. Översikt över mikronäringsämnen

    13. Argument för kosttillskott

    14. Livsmedels näringsvärde och tillsatser

    15. Tillsatser

    16. Dagens urvattnade grödor

    17. Salt

    18. Saltet och dess effekter

    19. Från livets vatten till toxiskt alkohol

    20. Vatten, kaffe, té och alkohol

    21. Kvalitet på animalisk mat

      GRATIS DEMO
    22. Hitta kvalitet på kött, fisk och ägg

      GRATIS DEMO
    23. Kvalitet på vegetabilisk mat

    24. Hitta kvalitet på grönsaker, rotfrukter med mera

    25. Dokumentsamling

    26. Länksamling

    1. Tack för denna gång

    2. Utbilda dig mer

    3. Här hittar du livsmedel och tillskott

Om denna kurs

  • 299,00 kr
  • 54 lektioner
  • 4 timmar videofilm
  • Steg-för-steg-guide
  • Patientkurs